Stonk och Stön

Nyårsförberedelserna tog kål på min träningstid. Men i morgon är de nya tag!

Tävlingsparet signerar

Ojoj.. Här va de längesen man sa något. Usch och fy bättring Åhberg!! En lite update då. inte för att de hänt så mycket direkt.

Vi åkte låååångt i bil i tisdags. Ned från Norrlandsskogar in till glashala Göteborg. Käkade thai och myste i soffan när vi kommit hem. Det blev som jag förutspått, vilodag. Jag har inte sprungit på över en vecka och har dåligt samvete, dåligt dåligt samvete. Ikväll bör jag!

Igår lunchade jag med han som för mig är mannen med det stora MR Kärlek! Hör och häpna så gick vi tillsammans till gymmet avverkade ett grymt spinningpass och var otroligt nöjda. Tävlade om vem som tog i mest och jag ger mig Mikael vann "vem var duktigast" tävlingen och som pris fick han välja bröd till soppan. Sa jag att vi gillar tävlingar?! :)

Sitter på jobbet och fantiserar om vad eftermiddagen och kvällen ska bjuda på.
back to work! /Emma

Från dipp i skål till topp på tå

Jag önskar jag tagit mer bilder, men tyvärr har man varit helt upptagen med de utflykter som bjudits att kameran helt blivit bortglömd. Har varit upp till öronen övertänd flera gånger. Lite av ett psyko har tittat fram ett par gånger denna julen.

Förra året var jag helt nedgången vid denna tiden, levde på godis och skit. Mamma tilltalade mej likt

-Oj vad du måste gått upp.
-Jo tack jag vet. (måttligt nöjd)


Därför är jag lite extra nöjd över den förändring som skett efter min dipp för precis ett år sen. Jag vill förtydliga! Jag hade en dipp förra hösten/vintern och hann lägga på mej 5 kg. -Trött man blir på sej själv.

År 2010 blev ett bra år de
. Vänta in krönikan, den kommer :)

Det jag vill ha sagt är att jag åkt spark och längdskidor denna julhelg för första gången i mitt liv. Fantastiskt kul och nu bara måste jag ha egna skidor. Jag, Mikael och PappaLennart i spåren i Huddik, livets första 4 km på skidor. Detta är en början på något väldigt bra.

Spark känns onödigt oduglig i Göteborg och fantastisk i Iggesund. Hela famljen bar iväg på spark. Ja blev stundtals helt galen och kunde inte sluta sparka, svetten rann längs ryggen och jag hade is i mustaschen sa Mikael. Galet kanske?! Galet kul om inte annat...

För att vara lite för mycket så kan jag erkänna att jag varje dag stängt in mig på Mikaels pojkrum, rullat ut min yogamatta, pluggat i snäckorna och tränat MasthuggetsFitnessClubs Booty/Core Kvartal 4.
Hör ni hur nöjd jag är?

I morgon åker vi hem och jag känner mig fräschare än på länge. Kanske man hinner med en löptur innan bilresan? Annars kanske man ska ge sig ut när man kommit hem? Eller kanske en vilodag är på sin plats?

Hej på er /FrökenDuktig

Som en spark i röven. Jag hemma tränade i ...

Som en spark i röven. Jag hemma tränade i morse och är grymt nöjd med min insats. Jag har alltid haft svårt för att träna hemma. Men nu tror jag vinden vänt. Vi har lånat ihop sparkar och gav oss iväg på utflykt under eftermiddagen. Hur härligt som helst, skönt att få känna lite puls och svetten längs ryggen, I love it! Spark är verkligen bra träning. I morgon ska vi se eliten göra upp i längdspåren! Spännande! /Emma


God Fortsättning! God natt. Super nöjd tit...

img_2659 (MMS)

God Fortsättning! God natt. Super nöjd tittar jag på alla fina klappar jag fått, underbara julafton. Hoppas alla är nöjda och njuter av dagens sista minutrar. /Emma Psst i morgon ska de inte bli allt så kallt då ska de invigas nya löparstuff!  -Längtar


Ett barns känslor. Det stämmer verkligen a...

Ett barns känslor. Det stämmer verkligen att det är något visst en julaftonsmorgon. Efter en super frukost gick kg igenom vårens Booty Core pass och inser vilken jädra stark bål jag kommer ha i sommar! Underbart! Nu väntar vi in sällskapet fö att riktigt kunna starta vårat julfirande. God Jul /E


Jag fryser arslet av mig.

20 minus grader ute. Jag har krypit in under filten och myser. En morgon med repning inför de grymma vårpasset Booty Core (hur i helsike ska jag lära mej de inom några veckor) GAAAH!! Stor stress kryper sig på. Idag har vi myst inne i Hudiksvall, fikat och strosat, handlat och hämtat sparken inför dagarnas utflykt.
2010 julen kommer bli super julen!
Jag har rullat ut min Yoga matta och planerar att börja julafton med ett Booty Core pass.
Här hemma hos Mikaels föräldrar är det verkligen jul på riktigt, 2 julgranar varav en är 4 meter, så mycket tomtar överallt och det bjuds på knäck, chokladtryfflar och glögg om vartannat. I love it!
Sa jag att det är sjuhelsike mycket snö?
God jul på er underbara vänner! /Emma

Efter en morgonlöpning ute hos mamma och p...

img_7530 (MMS)

Efter en morgonlöpning ute hos mamma och pappa på slätten styr vi bilen mot våran jul i norrlandsskogar.  11km avklarade, 60min i snö och halka. Jag är nöjd!  Ta hand om er och kör försiktigt med värmeljus i bilen! /Emma


Julkänsla?

jag försöker skrapa ihop lite julkänsla men lyckas dåligt och jag skyller allt på min uppväxt! Hemma i min familj så har man granen på altanen. Bara att min brors tjej underbara Josse fick säga till mamma att hon MÅSTE ha gran i år för att dom fått barn och det är så det går till. Bara det säger ju en hel del. Jag älskade mina jular när jag var liten, tog ingen skada då, men inser nu att jag har svårt att hitta känslan.

Igår kväll handlade vi julklappar ala hets. Hem och myste och slog in paketen. Idag är det stora julstädet som väntade. Jag fick tanken om att få igång lite julmusik men hittade en annan bra låt.

Baksmälla med September och Petter och har spelat den på repeat ett tag nu... tills jag insåg att jag helt glömt att det var jul och julmusik borde spelas.

Städ musik är inte julmusik. Lyssna på Baksmälla - Me Like!!

Ska kila ner till gymmet för lite Booty/Core vid lunch. Hämta upp vårpasset och börja öva nu under jul :)

Letar vidare efter julstämmning och den riktiga känslan. /E
(Nu går jag och byter låt)

Nu

Jag  har en period av känsla av flöttig, torftig onöjd känsla. Känner mig trasig och otränad. Ont i min sena och tung i huvudet. Trött i kroppen. Vad är det som händer?

Vart är träningssuget? Jag vill inte känna mig tjock och ful. Jag vill känna mig vacker och hälsosam precis som jag är. Men inte just nu...

Vart är motivationen? Tror min pojkvän och sambo tappat sin glada flickvän och funnit något hemskt i form av en dammråtta med en jävla hämndkänsla. Jag blir så trött på mig själv.

Annars har helgen varit en av de bästa på länge, jag ska fokusera mer på vad som är bra nu.
I detta nu, NU. Nu börjar jag tänka positivit!

NU

Trovärdig och på plats på jobbet. Är man t...

img_6980 (MMS)

Trovärdig och på plats på jobbet. Är man trött blir man lycklig över Brämhults blåbärsjuice, antioxidanter! Me like!


GRANN J...L

Alltså allvarligt. Kommer hem igår efter en heldag på jobbet slänger på mig träningskläderna och kör ett tufft debut pass på Bodypump 76. Traskar hem mot fredagsmys med en förberedande varm dusch.

Men vad händer...

Inget varmvatten?!

Hela kvällen likadant, inget varmvatten! Någon granne har tydligen installerat en diskmaskin inkorrekt och låter hela huset lida i form av isvatten. Så efter en raggardusch sitter jag nu och längtar tills att gymmet ska öppna så man kan få gå och träna med framförallt att få duscha.

Tänk vad man tar allt förgivet, inte bara att vattnet ska vara rent. Det ska vara i en behaglig temperatur också. Vi har de änna bra vi och jag önskar vi får fortsätta ha de så bra.

Inställd.

Nu inom några veckor är både Mountainbike pass inställda, Solvikingarnas träningsledda pass inställd och idag är första löppasset med sällskap inställt pga vägunderlaget. Ååå jag gillar inte när käppar motar min träning. Löpbandet blir stand-in.

Utan Fröken

Ingen ledarledd träning igår. Konstig känsla men förståligt då parkeringen var en skridskobana och spårena att beträda på egen risk. Vilket jag gjorde.

Vi var ett gäng som stod uppställda 18.00 och drog iväg, planen var 8km spåret.

Som vanligt var känslan bra när jag entrade 8km och "gick i mål" men när jag såg på klockan förändrades känslan. Mycket långsammare än sist, men jag tog mig runt och varje löpsteg borde göra mig lite starkare, snabbare och närmare mitt mål om en bra tid på Gbg Varvet.

Sitter och jobbar min första heldag på hela terminen, funderar på hur det kommer slå på min löpning ikväll? Kanske isen hinner före att slå mig?

Ha nu en mysig dag /E


Vantförlusten

Väskan står i hallen. Redo. Trots att jag bara hittat en vante så är jag laddad till tårna. Min första torsdagsträning med Solisarna. Spännande.

På tal om försvunnen vante, varför och hur kan bara en försvinna?!
Mystiskt!

Håll dig till angiven tid!

Jag rullade ut min matta igår med planen om att stutsa in i Bodypump salen direkt efter om det inte vore för att instruktören drog över nästan 10 min. Jag hade hunnit! Men inte med en 10 minuters försening. Jag tycker det är viktigt att hålla sig till angiven tid. Planeringens 10-tal. I det stora hela gjorde det inte så mycket, jag traskade hem och fick mer mystid. Spar kroppen tills ikväll, torsdagslöpning med Solvikingarna och efter de!!! LUSSEFIKA :)

Men ändå det gör mig smått irriterad. har du en timme så är det 60 min och inte 70 min!
Ta hand om er /Tjatiga tant Emma!

Överbelastning?!!!

Jag bygger en liten oro inom mig. Jag har känslan av att min sena som ortopeden påstod var överanstängd och anledningen till att jag investerade i formgjutna sulor. Jag känner av den! Jag har lite lite ont i senan! Tröttsamt,

Kroppen berätta vad som är fel? Jag kan inte hjälpa dig mer än jag redan gjort?

Borde inte vi alla ha någon som berättar för oss när vi tror känslan sviker oss. Hur som helst har jag ett nytt te som är hur gott som helst, det glädjer mig. Det som glädjer mig mer är att jag få rmer timmar än beräknat på jobbet så jag kommer kunna leva ut under 2011 års resor. I like alot!

Kanske rent av blir det pengar över till ett par längdskidor. Håller tummarna...

Klungbärare

Stod hemma i fönstret helt påklädd och påpölsad. Men ändå kände jag ett motsug mot soffan, hade det inte varit för min planering med Solvikingarna och våran stående date hade värmen i soffan vunnit...
Traskade igenom Slottskogen och mötte enstaka löpare, tänkte på sommaren när de kryllar om löpare, vart e alla nu? Är alla inomhus råttor?

Jag kände mig som en uttvingad råtta. Dock sitter aldrig en känslan i så länge, för efter någon kilometer var jag varm och mörkret och klungan värmde.

Så som en klok vän sa "Klungan bar mig"

4 Intervaller i backe efter en 4 kilometers lång uppvärmning vi avslutade med lite spurter i backe pulsandes i snö.

Jag gjorde ett grymt kvalitetspass! Pluspoäng.

Eviga hungerkänslor

Idag är en dag där det inte finns någon botten, jag skulle nog kunna äta hur mycket som helst just nu. Hur omöjligt kan det vara att bli mätt?

1 clementin
2 knäckemackor med julskinka
3 salta kex
1 kopp kaffe
1/2 liter bubbelvatten

allt detta efter lunch... Hur är det möjligt att fortfarande sitta och fundera på vad magen suger efter?

Kärlek och Respekt 2.0

Ibland måste inte träningen handla om maxpuls, VO2 max eller fart. Ibland handlar det om att hitta kärnan, positionen, andningen och respekten. Kärleken för kroppen.

Ingen prestation utan bara den egna kroppen, jag i fokus.
38 graders värme och högluftfuktighet. Jag pratar om HotYoga.

Mikael är världens bästa och gav mig en måndagsgåva. En alldeles egna Yogamatta. Kände mig som ett stolt barn när jag rullade ut min alldeles egna matta i salen. Tittade mig omkring för att ta in allas beundran, folkets jubel och applåder när mattan nådde marken och lös upp i rummet. Men det var tydligen ingen som uppmärksammade mig och min alldeles egen matta... Men för mig var det som om den lös av egen kraft och det stod EMMA med stora feta bokstäver på den.

Jag hittar min Yoga

MasthuggetFitnessClub teamet




Då är min lilla bild upplagd på hemsidan och jag är en del av verkligheten på MasthuggetFitnessClub. Man är och kommer aldrig bli någon ToppModell men ändå är jag nöjd.

Prestationsmedveten

Ibland så känner man direkt efter ett pass att man kund gjort mer, att man borde gjort mer. Att jag inte är riktigt nöjd med min prestation. Jag borde sprungit längre, fortare och mer tekniskt korrekt.
Jag känner ofta detta prestationskrav från mig själv, min egen negativa tanke övervinner ofta. Jag beslutade mig för några veckor sen att jag borde satsa på kvalitetspass och vila de dagar då jag inte kommer kunna eller orka träna fullt ut.

Jag känner mig osäker på min prestation igår. Var det verkligen ett pass som ger något?!? 8km i 4:50 tempo.
I vilket fall så utförde jag träningen.
Så visst är jag nöjd
Men jag kunde tagit i mer...

Kanske är bara den känslan bra, viljan att utmana finns och känslan av total uttömning är den som eftersträvas.

Stjärtens extra kilon

Kallt. Men när fingertoppar och öronsnibbar fått värme och kändes ockej så var det som motade en nedkyld stjärt. Känner mig baktung. 8 km slingan i Skatås under en solnedgång, rosa himmel. Tillsammans med ljuset från lyktstoplarna och snöknastret under skorna poppade musiken i lurarna. Jag måste säga att löpning ger mycket tillbaka.

Ett återhämtningspass som även de läggs till kvalitetspassen. Jag hade velat lägga in ett distanspass men kroppen ville verkligen inte. Nästa helg eller i veckan blir det till att jaga kilometer. Jag behöver mängden i benen.

Denna veckan har jag sprungit 39km - Bra jobb Åhberg.



Med detta extra inlägg vill jag påtala för alla som känner CJ att jag kan vara med och lägga ett bidrag till en ny telefon så han inte missar träningen.
Det är ju trots allt jul snart.



Ta hand om er
/Emma

Söndagens pass

Fortfarande oklart, men på önskelistan står ett långpass löpning, boxpass, bodypump eller något annat göttit... Det bästa hade ju varit att sno in sig i längdskidorna men inte har jag några, crap!

Nä, nu ska vi mumsa brunch på Ethel´s -mumma!

/Emma

Falafel fasta.

Inser att lunchens falafel har gjort sitt och det är dags att fylla på reserven innan jag går tom och blir som ett litet barn.
MAT.


Fula saker blir vackra ting

Röd vin ger mig ett tjockt tungt huvud. Segar ner mig i soffan och myser till de. Jag har lagt lördagens spinningpass till handlingarna och ska fila fram lite nya tankar om pass upplägg till nästa vecka. Jag vill utveklas och sträva, fick grymma tips av mina kära deltagare i förmiddags och även igår var det en kund som slog huvudet på spiken.

I love positiv kritik men den negativa påminner en om att strävan är den viktigaste delen! Jag tar ingen skit jag använder mig av skiten. Allt fult kan bli bra saker!


Hetsigt värre

Dagen var i förrgår, de var onsdag. Mitt i veckan trök... Dock så var det en glädjens dag för mej. Jag fick mina sulor slipade och nu har jag den. Tänk er att ha en formgjuten löpsko! DET HAR JAG!!! OCH JAG ÄR ÖVERLÄGSET LITE FÖR NÖJD!

En underbar löptur i slottskogen, mörkt tyst och stjärnklart. Vissa har det bra!

Ojoj. Stress är inte bar för magen och nu är magen mätt, Fredag och det är nu avgjort, det som varit klart ett tag. Idolvinnaren utsedd.

Spinningpasset inhoppning fredaglunch - Check!
Kvartalsutbildning Booty Core - Check!
Fredagsmys med fantastiskt sällskap - Check!

Fredagen har varit utan att andas, men jag är lycklig för den har innehållit mycket träning.
Lördagförmiddag - Spinningklass 11.00 MFC
Varmt Välkomna! /Emma

Fokus-Mental-Laddning

Idag är en dag av hetsande och allt går precis omvartannat. Väskan är packad och jag beger mig mot skolan som sedan byts mot löplabbet som byts mot Solvikingarnas träning (om jag hinner upp i tid) för att sedan hetsa hem igen och då är jag alldeles redo för sängen!

I morgon vankas fredagsmys och jag ska för första gången vara med på kvartalsutbildningen på MFC (MasthuggetFitnessClub) Core, Booty och Zumba. Sista träningsformen är inget jag ska instruera i (tack och lov) men i vår har jag utökat mitt utbud med 150% och är då spinning, booty och core instruktör! Jag är överlycklig!



Ser ni inte att jag är full av energi och bara vill iväg?
Ta hand om er! /Emma

Psst. Maria... Om du är sugen på att springa i Änggården istället ikväll så har du en kompis här!

Löpsug sulslip

Här traskar dagarna förbi utan att man hinner det man tänkt... Student- och pensionärssjukan tror jag har drabbat mig!? 9 December! Hallå, nu är det snart jul och jag älskar de. Längtar till Norrlandsskogar och hoppas det finns tid att testa längdskidor. Lånade, har ju liksom inte köpt egna och det får nog vänta ekar plånboken. Men jag är inte ledsen för det. Man kan springa och vara på gymmet och längtan borde göra debuten så mycket bättre.

Tisdag: Solvikingarnas Intervallträning. Nu under lågsäsong så satsar vi tydligen på längre intervaller så i tisdags var det 8 x 1000m som gällde. Guuud vad jobbigt. Tunga ben och cykling och löpningen dagarna innan gjorde sig påminda. Jag vill hylla Markus som hjälpte mig de sista hundra meterna och hetsade på ala terrier stil

-ANVÄND ARMARNA, SISTA BITEN, SLÄPP INTE HÅLLLLLL UTTTTTT!!!

Underbara han! Det hjälper verkligen och man förstår varför man springer i grupp när man får sådan peppning! I love it! Sedan att han fortsatte briljera med att ge mig bästa teknik tipsen och förklara vad jag gör fel. Skönt att någon äntligen berättar mitt problem! Jag vill höra vad jag gör för fel för jag vill bli bättre. Som en klok vän sa

"-Man ser ju inte sig själv!"

Igår Onsdag vildag!

Idag ska jag på återbesök till ortopeden på Löplabbet och slipa sulorna. Jag får med dom hem idag!!! Jag måste springa idag och testa!

Em Snozzzzz

Det underbara med att vara student är man inte har så hårda ramar för varje timme. Jag känner mig lite mosig efter att gjort som eliten och unnat mig en eftermiddagslur. En gubbakvart som pappa säger. Att bara få slappna av och somna in en stund gör så mycket för kropp och själ.

Jag kallar det studentlyx. De är tuppluren som jag kommer sakna när man börjar jobba men även att tiden finns att träna lite när man vill och inte behöva planera inte träningen så hårt. I morse var jag på gymmet och drog igenom ett lite förkortat Mage-och-rygg pass, underbart!

Nu väntar Solvikingarna runt knuten... Intervallträning, de här kommer bli ett grymt kvalitetspass.

Mot ett bra mellanmål!
/E

Löpbands konversation...

Nå Åhberg? sa löpbandet när vi rullade igång. Jag kände hur jag blängde till på mig själv i spegeln, övade på den svarta blicken. Den satt som perfekt och lite skrämd körde jag igång.

Tanken var 3 intervaller på 10 min i 4.30 tempo. Alltså väääldigt fort enligt och för mig. Jag klarade det inte utan mina intervaller såg ut enligt följande:

1 - 10 min x 4:50 tempo
2 - 10 min x 4:41 tempo
3 - 4 min x 5 tempo / 3 min 4:50 tempo / 2 min 5 tempo / 1 min 4:50 tempo

Tanken är att jag ska orka ligga kvar i 4:30 tempo. Tuff träning leder vägen, lång väg. Dokumenterar ännu ett tufft träningspass till arkivet.


TräningsSpegling

Jag känner att det vore på sin rätta plats att återhämtningsjogga lite smått. SnowBiken igår var inte att leka med och känner mig mör i kroppen. Jag borde ge mig ut och skaka av mig lite av de slitna.

Måndag: Styrketräning
Tisdag: Bodypump & Backintervaller (Solvikingarna)
Onsdag: Vila
Torsdag: Military Training & Boxpass
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: MTB (SnowBike)

Den träningen som var har bestått av kvalite. Jag fokuserar på kvaliten!

SnowBike



Advent advent vårt andra ljus vi tänt!

Uppladdningsfrukost med mitt hjärta. Han för tv-spels förmiddag och jag för MTB utflykt. Men MTB förbyttes snart mot SnowBike då det kommit 10cm snö och snöade hela cykelpasset.

Skatåsområdet, runt lilla och stora Delsjön slet vi oss runt. Många gånger på vägen tröt både humör och växlar. Det kuggade över p.g.a. all snö, de kucklade på under fötterna och var omöjligt att få fast fötterna i pedalerna. Men på något konstigt vis har man glömt allt det när man väl kommit hem, då kommer man bara ihåg detta...









Fikan i Bertilssons Stuga var det trevligaste avbrottet. Pausen kunde inte kommit mer lägligt. Alltså hur mysigt som helst.

I vilket fall som helst, var det tyngden i snön som gjorde detta pass till det mest utmanande cykelpasset styrkemässigt på länge. 21 km avklarade.

Harmoniska familjehelg



Promenad genom min ursprungsby är som en tripp tillbaka i tiden...











Hund- och barnhelg. Underbara vänner och massa fikabröd och doppe som mormor säger ligger tungt i magen.

FastersGuld Hon ligger så avslappnat och s...

img_3128 (MMS)

FastersGuld Hon ligger så avslappnat och sover. Mitt hjärta brister!


Rensing av själ & kropp

Ett par av dessa står uppskrivna på min önskelista!

 

Igår efter Military Trainingen som rent av kickade igång dagen lät jag dagen avslutas med ett grymt boxpassSkövdes finaste gym Livingroom, jag skulle nog kunna säga att det är VästSveriges finaste gym.

Jag blev inbjuden av en underbar vän och tog fighten! Jag skakar fortfarande och kan inte röra mig efter gårdagen!

 

Att avsluta träningen i lugn och ro är inte var dag och bör ses som lyxtid. Stressande och tävling om vem som kommer därifrån fortast brukar mest finnas i huvudet på mig.
Vi tog en lång dusch på gymmet, inpackning i håret och åt frukt i bastun. Mer kvalitetstid med vännen kan man inte önska, men visst...

När vi kom hem hade hennes underbara sambo fixat mat, tänt marschaller och myst till det för oss. Mat var precis vad jag behövde.

 

Jul och Adventste rundade av denna kvällen och jag var en lycklig själ som klev ut i kylan.

Visst är det underbart och viktigt att verkligen känna sig välkommen hos sina vänner! 
Ha en underbar dag! /Emma


Snorigt snorkallt

Klockan stod på 05:45, TIDIGT! På schemat väntade Viscus AB Military Training inbjuden på en prova-på av Maria. Underbart

Joggade upp tassande för att inte halka. Blev snabbt insläppt i värmen för att sedan vända på klacken och ge sig ut igen, mot slottsskogen där träningen hölls. Jag, Maria och tränaren Per, privatlektion kan man säga, lyx!

Slottskogen för oss själva, det var mörkt och staden var tyst, morgon trafiken hade inte dragit igång och jag njöt av att de var vi tre, tända lyktstoplar, stjärnklart, snötäckt och isigt kallt.


Uppvärmningsjogg
Korta intervallruscher ala varannan lyktstolpe
Axlar- och benböjsstyrka

Här kom en klurig övning...

Maria bär Emma hängandes på axlarna och ska skalenligt släppa ner mig när det är skalan nått upp till 20 (som var tyngst, där det bara inte skulle gå mer)

Emma som knappt har några axlar att bära på fick snart ta Maria på rygg och traskade på en bit. Brevid mig fanns en terrier som skrek, STÖRRE STEG! LÄNGRE STEG! SNABBARE EMMA SNABBARE (Per, tränaren om någon inte kreppade de)

Släppte ner och hade skyhög puls -gahh!

-Ha. Då är pulsen nere va?
-Öööö nä, pustade jag...


Iväg for vi!

Mer styrka, ruscher och en avslutande backintervall.
Nedjogg hemåt.
Skön känsla, nu har jag hela dagen framför mig.


På fredag ska jag vara barnvakt! Jag längtar så, i eftermiddag styr jag och sj mot Skövde
Träna för att bli stark /Emma


Solvikingarna 30/11

Tisdagkväll, igår. Jag hade som jag sa igår fått klartecken att börja löpa igen. Lyckoruset var som en drog. Ville ringa en vän och dela med mig av känslan, när jag famlat efter telefonen fick jag se att hin ringt minuten innan, telepatin var ett faktum!

17:15 uppplockad och frusen for vi iväg till andra sidan Göteborg till Skatås. Väl uppe var jag allmänt snurrig och fortfarande fast i mitt lyckorus. Jag skulle få löpträna! Äntligen!!!

Backträning, då pratar vi backen man kör upp till Skatås, den är INTE att leka med! Efter 20 min uppvärmning sprang vi upp och joggade ner för backen i 25 min totalt. Träningen avslutades med 20 min nedjogg med 3 spurter involverat (3 lyktstolps långa intervaller).

Grymt nöjd och faktiskt inga problem med kylan mer än att luften är torr och väldigt kall att andas in.

Nu har jag sådan träningsvärk att jag går som om jag gjort i byxan. Då måste jag ju påminna om att jag var på Bodypump i tisdagsmorse också. Bra träningsdag! Idag blir en bra vildag!

God Förmiddag! Jag, kaffet och min bok hälsar!
Vila vila vila /Emma


RSS 2.0